Update van dit weekend

03 oktober 2021


Dit weekend lag de focus op het wat mooier maken van de website. In de laatste les van de tutorial werd uitgelegd hoe je met Bootstrap makkelijk je website wat mooier kan maken. Of dat gelukt is mag je zelf beoordelen ;). Ik ben er in ieder geval al erg blij mee! Wat een verschil kunnen een ander lettertype en een randje om een afbeelding maken zeg.

Printscreen van een blogartikel
Printscreen van hoe een blogartikel er voor dit weekend uitzag... Er was geen duidelijk onderscheid tussen de verschillende plaatjes
Printscreen van een vernieuwde blogartikel
Met behulp van Bootstrap ziet hetzelfde artikel er nu een stuk beter uit. Dankzij een titel en een rand om een afbeelding is het veel duidelijker wat de plaatjes zijn.
Printscreen van de vernieuwde navigatiebalk
De navigatiebalk heeft ook een upgrade gekregen dankzij Bootstrap. De navigatiebalk is nu ook te vinden op de pagina's

De komende dagen wil ik me nog wat meer gaan verdiepen in Bootstrap en het personaliseren van mijn website. Daarnaast wil ik ook zorgen dat er op de sub-pagina's, zoals een blogartikel, een navigatiebalk te vinden is. De tutorial die ik volgde is nu afgelopen, maar er zijn nog meer pagina's op die website te vinden over Bootstrap, CSS en HTML. Deze tutorial beviel me erg goed, dus ik ga ook zeker kijken naar de andere informatie.