To do

10 november 2021


In de laatste blogpost had ik al verteld dat ik een to-do lijstje moest opstellen zodat het voor mezelf wat overzichtelijker gaat worden wat ik allemaal nog te doen heb. Daarnaast wilde ik ook elke week minimaal één artikel posten. Dus ik dacht, laten we meteen twee vliegen in één klap slaan en vandaag mijn to-do lijst delen!

To-do lijst:

Dit lijstje had ik vorige week opgesteld. Toen stonden er twee extra dingen op, die ik sindsdien al heb kunnen afstrepen.

Already done lijst:

De eerste is makkelijk te zien. Ik heb voor nu even een letter L getypt met dezelfde achtergrondkleur als de header. Dit was een redelijk snelle oplossing voor mij, hoewel ik wel moest uitzoeken hoe ik een favicon moest instellen. Mocht ik bij het maken van een banner ook een soort logo ontwerpen zou ik de favicon nog kunnen vervangen, maar voor nu ben ik hier al erg blij mee! De tweede was iets lastiger, althans dat dacht ik. De eerste keer dat ik er naar keek zag ik het niet, alles was toch hetzelfde?! Toen ik er een dag later naar keek, bleek dat er een letter miste in de kleur, waardoor het standaardblauw van links werd getoond. Uiteindelijk was dit dus ook snel opgelost!

Gisteren ben ik al begonnen met een footer, maar dit gaat nog niet helemaal zoals ik het wil. In plaats van er vandaag weer verder mee te worstelen en het risico te lopen dat ik deze week geen artikel zou plaatsen, heb ik het voor nu even geparkeerd en ga ik er de komende dagen mee rommelen. Ik hoop volgende week in de update in ieder geval de footer te kunnen afstrepen. En het zou helemaal leuk zijn als ik nog een ander punt van de lijst kan wegstrepen, ik ben benieuwd of dat gaat lukken!